E-post: post@scandisport.no Tlf: 55 92 71 55
Noe du lurer på?

Ta enkelt kontakt med oss ved å bruke skjemaet under.

Hva står i bildet?

Ranheim Friidrettshall

Scandi Sport AS var totalleverandør av innredning til dette prosjektet. Leveransen omfatter piggskodekke, rundbane og 60m felt, piggskoresistent og kombielastisk flerbruksdekke i midtsonen.

Flerbruksarealet er omkranset av el-oppheisbare sperrenett med forseglede hjørneløsninger, og med spesialdesignede inngangssluser. Likeså er flerbruksarealet tredelt med 2 el-oppheisbare skillevegger. Dette bidrar til at ulike flerbruksaktiviteter kan utøves samtidig som løps-, sprang- og kastøvelser kan pågå i randsonene. Kastefeltet for diskos og kulestøt er sikkerhetsklarert ved et el-oppheisbart kastebur, og påsprangsmatter er montert i sving og på langsidene.

Til utøvelse av øvrige idrettsdisipliner er hallen innredet med el-oppheisbare basketballstativ, reglementære volleyballstativ, håndballmål i både mini- og full størrelse, mobile badmintonstativ med motvekt og hjul. Alt frittstående utstyr er forsynt med transport/lagringsvogner. Nødvendig innstøpningsutstyr til fri-idrettsdisiplinene er også montert. Scandi Sport AS har levert trådsløst betjente resultattavler og komplette garderobeinnredninger.

Vi har den nødvendige ekspertise for å kunne bistå dere med planlegging av deres prosjekt.