E-post: post@scandisport.no Tlf: 55 92 71 55
Noe du lurer på?

Ta enkelt kontakt med oss ved å bruke skjemaet under.

Hva står i bildet?

Verdens første MOBILE tennisbane!

Med verdens første HARO SPORTS flyttbare tennisbane - kan seks mennesker installere en fantastisk tennisbane på 800m2 på mindre enn 3 timer!
Ingen andre mobile sportsgulv tilbyr denne kombinasjonen av topp ytelse og perfekt logistikk!

Haro 'Rome' - Det er de STORE poengene som avgjør kampen.

Vi overlater ingenting til tilfeldighetene når det kommer til kvaliteten på våre produkter. Et nøye utvalg av råvarer og kontinuerlig kvalitetssikring gjennom hele prosessen; fra montering, levering og installasjon – våre produkter er alltid i hendene på erfarne
spesialister. En av de mange fordelene med å spille på dette sportsgulvet er fjæringen og dempingen av puten som letter belastningen for ryggen.

HARO sportsgulv og Rebound Ace ® har nå fulgt opp den økende etterspørselen for gulv med høyere støtdemping og stor mobilitet. Derfor er vi stolte av å representere; HARO ROME TENNIS - verdens første mobile tennisbane. 

MONTREAL TENNIS

De store turneringene er som oftest iscenesatt på mobile scener. Ved trening er det heller ferdig-installasjonene som brukes. Under trening vil vi derfor anbefale MONTREAL TENNISbane med elastisk belegg i etasjer. Etasjene har samme tekniske og sports-fysiologiske egenskaper som den mobile/portable ROMA TENNIS. Takket være prefabrikkerte moduler blir dette sportsgulvet enkelt og raskt installert. Det perfekte team for trening og kamper!

 

Kontakt oss i dag for priser og bestilling!

18.09.2012